fbpx

Yritys

Kiinteistömeklarit sai alkunsa v. 2011 lopulla, kun kolme kokenutta vaasalaista välittäjää päätti yhdessä perustaa välitysliikkeen. Toiminta lähti vauhdikkaasti käyntiin alusta lähtien ja tiimimme on kasvanut tasaisesti vuosien varrella. Olemme saavuttaneet merkittävän aseman Vaasan alueen välityskentässä – monella mittarilla jopa johtavan aseman. Nöyrä kiitos siitä teille rakkaat asiakkaamme.

Asiakkaiden luottamuksesta kertoo sekin, että meillä on koko ajan kattavin ja laajin valikoima myytäviä asuntoja. Näin ollen myyjäasiakkaallemme löytyy usein se ostettavakin kohde saman katon alta. Kauttamme on vaihtaneet omistajaa monet arvokohteet, mutta myös muunlaiset asunnot ja vapaa-ajan asunnot Vaasan seudulla laidasta laitaan. Meillä on myynnissä myös uudiskohteita; sekä kerros- että rivitalo- ja omakotitalokohteita.

Johtotähtenä toiminnassamme on antaa parasta ja laadukkainta palvelua kaikilla asuntovälityksen saroilla sillä ajatuksella, että asiakkaamme palaisivat asiakkaiksemme aina, kun on kodinvaihdon aika ja jopa suosittelisivat meitä muillekin.

Käytämme myynnin tukena edistyksellisiä apuvälineitä ja kanavia. Olemme olleet Vaasan alueella edelläkävijöitä mm. ammattikuvaajan käytössä. Nykyään tiimiimme kuuluu myös oma valokuvaaja. Tiiviissä yhteistyössä kanssamme toimii niin ikään stailaaja. Kontaktiemme kautta järjestyvät luonnollisesti myös asunnon myyntiin liittyvät kosteusmittaukset/ kuntotarkastukset ja vaikkapa myös loppusiivous tai muutto.

Tiimiimme on valikoitunut aidosti välitystyön omakseen kokevia henkilöitä, jotka hyvässä tiimihengessä tekevät tinkimätöntä työtä asiakkaidemme hyväksi onnistuneiden asuntokauppojen eteen työtä pelkäämättä.

Teemme asunnonvaihdon sinulle vaivattomaksi.

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.