fbpx

Kiinteistönvälitys Vaasa Yhteystiedot

Poikkea keskustelemaan ja kahvikupilliselle.

Toimistomme on auki ma-pe sopimuksen mukaan,

Soita ja sovi tapaamisesta!

Käyntiosoite:

Raastuvankatu  21 C, VAASA
Puhelin:  0400141431

Maarit Lähteenmäki 0400-14 14 31

Email: maarit@kiinteistomeklarit.fi

KIINTEISTÖNVÄLITYS VAASA

Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV on kokeneiden kiinteistönvälitysalan ammattilaisten Vaasaan  perustama uusi raikas täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Kiinteistömeklarit palvelee kaikissa kiinteistönvälitysalan tehtävissä kuten kaikenlaisten asunto-, ja toimitilaosakkeiden ja kiinteistöjen myynnissä ja vuokrauksessa. Suoritamme myös maksullisia kirjallisia arvioita ja välitystä varten maksuttomia suullisia arvioita. Laillistettu kiinteistönvälitysliikkeemme on SUOMEN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄLIITON (SKVL) jäsen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme HYVÄÄ KIINTEISTÖNVÄLITYSTAPAA ja kaikkia alaamme säätelevää LAINSÄÄDÄNTÖÄ sekä ostajan että myyjän parhaaksi.

KIINTEISTÖNVÄLITYS  – RAASTUVANKATU  21 , VAASA

Kiinteistömeklareiden  toimipaikka sijaitsee torin läheisyydessä  Wasaborgin Jugend tyylisessä talossa , sisäänkäynti  Raastuvankatu 21  . Toimistomme sijaitsee kuvan talossa – Sijainti Raastuvankadun puolella katutasossa.

Kiinteistömeklareiden myytävät ja vuokrattavat kohteet ovat tasokkaasti esillä omien kotisivujen lisäksi myös etuovi – ja oikotie -portaaleissa. Markkinoinnin tukena käytetään myös facebookia ja instagramia.

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.