fbpx

Kiinteistönvälitys Vaasa Yhteystiedot

Poikkea keskustelemaan ja kahvikupilliselle

Toimistomme on auki ma-pe klo 10.00-16.30

Käyntiosoite:

Vaasanpuistikko 14 A, VAASA
Puhelin: 020 1441 333
Email: vaasa@kiinteistomeklarit.fi

etunimi@kiinteistomeklarit.fi

Jukka Havulehto 0400-14 14 38

Mari Liukku 0400-14 14 34

Lars-Johan Backman 0400-14 14 33

Maarit Lähteenmäki 0400-14 14 31

KIINTEISTÖNVÄLITYS VAASA

Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV on kokeneiden kiinteistönvälitysalan ammattilaisten Vaasaan  perustama uusi raikas täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Kiinteistömeklarit palvelee kaikissa kiinteistönvälitysalan tehtävissä kuten kaikenlaisten asunto-, ja toimitilaosakkeiden ja kiinteistöjen myynnissä ja vuokrauksessa. Suoritamme myös maksullisia kirjallisia arvioita ja välitystä varten maksuttomia suullisia arvioita. Laillistettu kiinteistönvälitysliikkeemme on SUOMEN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄLIITON (SKVL) jäsen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme HYVÄÄ KIINTEISTÖNVÄLITYSTAPAA ja kaikkia alaamme säätelevää LAINSÄÄDÄNTÖÄ sekä ostajan että myyjän parhaaksi.

KIINTEISTÖNVÄLITYS  – VAASANPUISTIKKO 14 A, VAASA

Kiinteistömeklareiden  toimipaikka sijaitsee torin läheisyydessä  Wasaborgin Jugend tyylisessä talossa Vaasanpuistikko 14 A – 4.kerros . (Toimistomme sijaitsee kuvan talossa 4. kerroksessa – Sisäänkäynti Vaasanpuistikolta A- rappu)

Kiinteistömeklareiden myytävät ja vuokrattavat kohteet ovat tasokkaasti esillä omien kotisivujen lisäksi myös etuovi – ja oikotie -portaaleissa. Markkinoinnin tukena käytetään myös facebookia ja instagramia.

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.