Maarit Lähteenmäki, 0400-141431, maarit@kiinteistomeklarit.fi

 

Maarit är en av grundarna till Kiinteistömeklarit. Maarit har nått kundernas tilltro med en kompromisslös, outhärdlig och ödmjuk serviceinställning. Många uppdrag kommer genom rekommendationer och det har ju varit Maarits mål – att göra jobbet så bra att kunden gärna rekommenderar och återvänder.

Redan i ung ålder blev det klart i hennes sinne att hon ville vara en fastighetsförmedlare. Hon sökte sig till branchen men efter några år kom hon in på bankvärlden och hamnade som entreprenör inom kommersiell sektor.

Efter några år i huvudstadsområdet ville Maarit återvända till sitt anropsyrke 2006 då hon återvände till Vasa. Maarit, som fungerade som entreprenör redan tidigare, var ändå nyfiken på att starta eget och historian av Kiinteistömeklarit började med två mäklarkollegor året 2011.

Hjälpsam och empatisk Maarit anser att hon är rätt i branschen när hon kan utnyttja sin kompetens och erfarenhet till både säljare och köpare.

Maarit har utnyttjat sina kommersiella och visuella färdigheter för att utveckla företaget och hålla det i branschens framkant tillsammans med sitt kompetenta team. Maarit och Kiinteistömeklarit vill ge kunderna en högkvalitativ mäklarupplevelse, eftersom att köpa ett hem är ett av de största köp i livet för de flesta av oss.

Maarit har arbetat flera år i styrelsen för fastighetsmäklare i Österbotten (Pohjanmaan Kiinteistönvälittäjien hallitus), vilket har lagt djup och perspektiv på fältet.

På fritiden trivs Maarit antingen på en golfbana, på sidan av en fotbollsplan på hennes dotters spel, utomhus med två Irlandssetter eller på gymmet. Maarit har jobbat med golf bland annat som ordförande i Vasa Golf rf samt i andra frivilliga uppgifter kopplade till golf eller fotboll.

Maarit Lähteenmäki

Fastighetsförmedlare, AFM, Företagare

Telefon: 0400-141431
E-mail: maarit@kiinteistomeklarit.fi

Kontaktformulär

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.