fbpx

FÖRETAGET

Kiinteisstömeklarit fick sin början i slutet av år 2011, då tre erfarna mäklare från Vasa tillsammans beslöt att grunda en fastighetsförmedling. Verksamheten drog hastigt igång och teamet växte stadigt under årens lopp. Vi har uppnått en märkbar ställning inom fatighetsförmedlingsbranchen i Vasa – i flera mätningar t.o.m en ledande ställning. Ett varmt tack åt er, våra kära kunder.

Att vi hela tiden har det största utbudet av bostäder, är ett tecken på att vi har vunnit kundernas förtroende. Det stora utbudet medför att även kunderna som säljer via oss, ofta även hittar sitt kommande hem hos oss. Många värdelägenheter har bytt ägare med hjälp av oss, men även andra sorts bostäder och fritidsbostäder i Vasanejden. Vi har till salu även nyproduktion, både höghus och radhus samt egnahemshusobjekt.

Ledstjärnan i vår verksamhet är att ge den bästa och proffsigaste servicen på alla delområden inom bostadsförmedlingen, med den tanken att kunderna vill återkomma varje gång dom vill byta hem och även rekomendera oss åt andra.

Som stöd för försäljningen använder vi oss av hjälpmedel och kanaler. Vi har varit föregångare bl.a inom användningen av proffsfotografer i Vasa. Idag ingår det en egen fotograf i vårt team. I nära samarbete fungerar även en stylist. Med hjälpa av våra kontakter ordnas naturligtvis även fuktmätningar, konditionsgranskningar och varför inte t.o.m slustädningen och flytten.

Till vårt team har vi valt personer som verkligen brinner för förmedlingsyrket och som i god teamanda gör ett stenhårt arbete för att varje kund ska få uppleva en lyckad bostadsaffär.  Vi gör bosadsbytet enkelt för dig.

Kontaktformulär

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.