Lars-Johan Backman, 0400-141433, lars-johan@kiinteistomeklarit.fi

 

Lasse är en välkänd yrkesman i Vasanejden. 25 års erfarenhet i branschen, även som förman, ger den trygghet som kunden behöver vid uppgörandet av ett förmedlingsavtal. Hemligheten bakom Lasses framgång torde vara hans fokuserade och sakkunniga inställning till både köparens och säljarens bästa, vilket skapar förtroende redan vid första mötet.

Som husägare som skaffat sitt hus med sitt eget arbete, vet han själv vikten av en lyckad husaffär för kunden. Lasse har ett brett nätverk som vid behov har stort mervärde för kunden.

För att nämna något om Lasses stenhårda professionalitet, är han en av de få auktoriserade fastighetsvärderarna i Vasa (AKA). Värdering är hans speciella kompetensområde. Dessutom är han allmänt köpevittne och är ekonomie magister (EM). Han kan tala båda inhemska språken redan sedan sin barndom och klarar även det engelska språket.

Som motvikt till mäklararbetet har Lasse en ärvd bilhobby, inklusive motorsport. Som en före detta landslagsnivåns längdhoppare sysslar han nuförtiden också med bänksport.

Lars-Johan Backman

Fastighetsförmedlare, AFM, EM
Auktoriserad Fastighetsvärderare (AKA), Allmänt köpevittne
Kaupanvahvistaja

Telefon: 0400-141433
E-mail: lars-johan@kiinteistomeklarit.fi

Kontaktformulär

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.