Ari Hakala 050-345 5200 ari@kiinteistomeklarit.fi

 

Ari Hakala
Fastighetsförmedlare

Ari är den nyaste medlemmen hos Kiinteistömeklarit, Ari tillför gedigna yrkeskunskaper och erfarenhet till en redan skicklig grupp.

Aris bankerfarenhet inom bostadsfinansiering (20 år) och efter det bl.a. som entreprenör inom fastighetsbranschen (AH-Kiinteistöt och Kotijoukkue, 18 år) är ett bra tillskott till Kiinteistömeklarit teamet!

Ari är en lugn, noggrann professionell bostadsförsäljare. Aris mål är att få till en framgångsrik bostadsförsäljning där både säljare och köpare är nöjda. Alla ansträngningar kommer att göras för att uppnå detta mål.

En viktig sak för Ari är att aktivt interagera med både säljaren och köparen, båda parter behöver vara uppdaterade genom hela bostadsaffärsprocessen.

Aris styrka är den solida kundbasen, både från bank- sport- och bostadsbranschen.

Erfarenheten av över tusen (1000) affärer har skapat en gedigen kundbas och det har varit trevligt att se hur en nöjd kund återkommer på nytt då en ny bostadsaffär är aktuell. Samma välbefinnande gäller då någon har rekommenderat dig. Till Aris fritidsaktiviteter hör bl.a.  stugliv, futsal, padel och så klart som före detta fotbollsspelare hör bänksport och tv-tittande i Premier League och speciellt i Liverpool till Aris hobby. Även Green Card har genomförts, men tiden har inte riktigt räckt till för golfgreenen…

Ari är även offentligt köpvittne, så kontakta oss gärna när du behöver en bekräftelse på din fastighetsaffär.

Ta kontakt nu genast!

Ari Hakala

Fastighetsmäklare, AFM

Telefon:  050-345 5200

E-mail: ari@kiinteistomeklarit.fi

 

 

Kontaktformulär

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.