Mari Liukku 0400-141434 mari@kiinteistomeklarit.fi

Bostadsinvesterare, Söker du hyresfömedlare i Vasa? Ta kontakt AHM hyresförmedlare i Vasa

 

Hyresförmedlare i Vasa

Mari jobbar i vårt team som hyresförmedlare i Vasa centrum. Hon har vid kunnande inom fastighetsbranschen. Mari har jobbat även i ett investeringsbolag och där hon ansvarade för uthyrning av 50+ hyresbostäder. Mari började i branschen redan 2008, hon har avlagt AFM-auktoriserad fastighetsförmedlare examen.

Mari har arbertserfarenhet inom försäljning av bostäder, hyreskontrakter och bostadsinvestering. I vår team försvarar hon om hyresförmedling och fastighetsförmedling. Alla våra hyreslägenhet finns också på  vuokraovi.com .

Fastighetsförmedling i Vasa

” Jag är jättenöjd att jag har kommit tillbaka till Vasa och att jag får jobba med mina gamla kollegor som jag känner och litar. Jag respecterar deras kunskap om kundbetjäning med stort hjärta. Vi är ett lokalt företag som tänker på kundernas bästa. Jag känner glädje för att få förmedla hem tillsammans med vår team.”

Mari har två vuxna barn. Hennes äldre dotter köpte just sitt första bostad och andra sparar ännu på sitt BSP bostadssparkonto.

Mari tycker om att yoga som motsats till det hektiska och krävande jobbet, och hon njuter av sina fina utsikt över Vasa stad i sitt stadshem. Ett harmoniskt och lugnt hemmaliv ger de bästa förutsättningarna för att orka i jobbet och nå framgång.

Mari betjänar kunder på finska, svenska eller engelska, alltid vänligt och yrkesskicklighet utan att glömma ett leende.

Ta kontakt när du funderar på att sälja eller hyra ut din bostad i Vasa. En lyckad uthyrning kräver kunskap och expertis, precis som bostads affär.

 

Mari Liukku

Fastighetsförmedlare AFM, Hyresförmedlare AHM

Telefon: 0400-141434
E-mail: mari@kiinteistomeklarit.fi

Kontaktformulär

hyresförmelare i Vasa

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.