fbpx
Stylad eller ostylad?

För att få bästa möjliga pris för din bostad lönar det sig att styla den. Det blir lättare att få en vision / bild av den om man jämför med en tom lägenhet. Bostadsförsäljning, som vilken annan försäljning som helst, är att skapa en vision.

Ibland är det frustrerande att bli erbjuden en bostad som skulle vara i behov styling, men som man vill inte betala för även om det skulle vara till stor fördel. Och hur känns det i en tom bostad där det till och med kan vara oklart om det finns plats för ett matbord i köket? En stylad bostad säljs snabbare och till ett bättre pris. Behovet av styling betyder inte att ditt hem inte är säljbart, satt det är tökigt eller att du inte kan inreda, utan bara att helt enkelt få fram de bästa sidorna av bostaden. Under visningarna är det lättare att fokusera på de bästa egenskaperna samt att få maximalt bra och representativa bilder till marknadsföringen.

Det är stor skillnad på att sälja en tom eller möblerad lägenhet. I en tom lägenhet kan det vara svårt att föreställa sig hur ens möbler skall rymmas in och hur man ska möblera. Märkligt nog kan ett vanligt hinder för köpet endast vara frågan om ett matbord – man tror att det egna matbordet inte får plats men, om det alltså finns ett matbord på plats är detta problem löst. Om intresset inte väckts och det blir oklart om utrymmet räcker till är det lätt att köpkandidaten går vidare till nästa objekt. En tom lägenhet ger heller ingen känsla av ett riktigt hem. Vi har egna möbler och inredningsartiklar för styling. Vi håller oss också hela tiden ”up to date” gällande nya trender.

Priset för stylingen avgörs från fall till fall. Utgångspunkten kan ju vara antingen en tom eller en möblerad lägenhet. Vi har pressat ned priset. Så nu är det verkligen förmånligt för Dig. En tvåa eller trea kan stylas med möbler från 490€ + transport 60€ (ink moms).

Om stylingen kan göras med säljarens egna möbler och vi endast tillför olika inredningsartiklar, kan priset bli ännu förmånligare.
Styliningstjänsten är tillgänglig för dej i samband med bostadsförmedlingen.

Kontakta: Marika Ketola, tel. 0400-141432 eller marika@kiinteistomeklarit.fi

Kontaktformulär

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.