fbpx
Asunnon stailaus

Parhaan myyntihinnan saamiseksi myytäviä asuntoja kannattaa vähintään stailata. Tyhjä asunnot voidaan kalustaa tilan hahmottamisen helpottamiseksi. Asuntomyynti, kuten mikä tahansa myynti, on mielikuvien luomista.
Välillä vähän harmittaa, kun myyntiin tarjotaan stailausta kaipaava asunto, jonka stailauksesta ei haluta maksaa, vaikka hyöty olisi moninkertainen. Entäpä tyhjyyttään kaikuva asunto, jossa päällimmäisenä mietitään, mahtuuko ruokapöytä keittiöön?
Stailattu asunto myydään nopeammin ja parempaan hintaan.
Stailauksen tekeminen ei tarkoita sitä, että kotisi olisi myyntikelvoton tai sotkuinen tai ettet osaisi sisustaa. Asunnon stailauksen tarkoitus on valmistella asunto myyntikuntoon ja tuoda asunnon parhaat puolet esiin. Stailauksella voidaan kiinnittää näytössä kävijän huomio haluttuihin ominaisuuksiin ja lisäksi stailatusta asunnosta saadaan myös edustavat kuvat markkinointimateriaaleihin.

Sisustussuunnittelija Marika Ketola

Stailattu vai stailaamaton?

Kalustetun ja kalustamattoman asunnon myynnissä on iso ero. Tyhjässä asunnossa ostajan on todella vaikea hahmottaa, miten asunnon voi kalustaa tai mitkä huonekalut asuntoon mahtuvat. Yllättäen yksi yleisimmistä ostamisen esteistä on ruokapöytä – ajatellaan, ettei meidän ruokapöytämme mahdu asuntoon. Kun asunnossa on ruokapöytä paikallaan, syntyy mielikuva miten keittiön voi sisustaa. Jos kiinnostus ei ole vielä syttynyt, harva alkaa mittailemaan tai hahmottamaan itse, vaan he siirtyvät seuraavaan asuntoon. Kauniisti sisustettu asunto herättää tunteen siitä oikeasta kodista.

Stailauksen hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti. Toisinaan stailauksen lähtökohta on kalustettu asunto ja toisinaan tyhjillään oleva asunto. Tarjoamme sisustuspalvelua nyt tosi edullisesti Sinun eduksesi. Asunnon stailaus Vaasan alueella.

Asunnon stailaus – palvelun hinnat

Yksiön stailaus 490 € (+ kuljetus)

Kaksion stailaus 590 € (+kuljetus)

3h-4h  690 € (+kuljetus)

5 h + > Kysy tarjous!

Mikäli stailaus toteutetaan pääosin asiakkaan omilla kalusteilla ja tuomme mukaan vain vähän rekvisiittaa hinta alkaen 290 €.

Stailauspalvelu on tarjolla sinulle asunnonvälityksen yhteydessä Vaasan alueella.

Sisustussuunnittelupalvelu 80 €/h   Uutuus!

– Suunnitteletko kylpyhuone- tai keittiöremonttia?

– Kaipaatko päivitystä kotisi sisustukseen?

– Etsitkö ratkaisua säilytystilaongelmiin?

– Toivotko jotain uutta sisustukseen, mutta et oikein tiedä mitä?

– Oletko aikeissa rakentaa taloa ja kaipaat apua pohjapiirroksen suunnittelussa?

-Lähdetäänkö yhdessä sisustusostoksille?

Ota yhteyttä:

Sisustussuunnittelija

Marika Ketola,

p. 0400-141432 marika@kiinteistomeklarit.fi

Sisustussuunnittelija Vaasa

Käy kurkkaamassa Marikan instagram: marikaketoladesign 

Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV

Stailattu vai stailaamaton ?

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.