fbpx
Stailattu vai stailaamaton?

Parhaan myyntihinnan saamiseksi myytäviä asuntoja kannattaa vähintään stailata. Tyhjät asunnot voidaan kalustaa tilan hahmottamisen helpottamiseksi. Asuntomyynti, kuten mikä tahansa myynti, on mielikuvien luomista.
Välillä vähän harmittaa, kun myyntiin tarjotaan stailausta kaipaava asunto, jonka stailauksesta ei haluta maksaa, vaikka hyöty olisi moninkertainen. Entäpä tyhjyyttään kaikuva asunto, jossa päällimmäisenä mietitään, mahtuuko ruokapöytä keittiöön
Stailattu asunto myydään nopeammin ja parempaan hintaan.
Stailauksen tekeminen ei tarkoita sitä, että kotisi olisi myyntikelvoton tai sotkuinen tai ettet osaisi sisustaa. Asunnon stailauksen tarkoitus on pyöräyttää asunto myyntikuntoon ja tuoda asunnon parhaat puolet esiin. Stailauksella voidaan kiinnittää näytössä kävijän huomio haluttuihin ominaisuuksiin ja lisäksi stailatusta asunnosta saadaan myös edustavat kuvat markkinointimateriaaleihin.

Kalustetun ja kalustamattoman asunnon myynnissä on iso ero. Tyhjässä asunnossa ostajan on todella vaikea hahmottaa, miten asunnon voi kalustaa tai mitkä huonekalut asuntoon mahtuvat. Yllättäen yksi yleisimmistä ostamisen esteistä on ruokapöytä – ajatellaan, ettei meidän ruokapöytämme mahdu asuntoon. Kun asunnossa on ruokapöytä paikallaan, estetään tämän mielikuvan syntyminen. Jos kiinnostus ei ole vielä syttynyt, harva alkaa mittailemaan tai hahmottamaan itse, vaan he siirtyvät seuraavaan asuntoon. Tyhjänä kumiseva asunto ei myöskään herätä tunnetta siitä oikeasta kodista.
Meillä on oma kalustevarasto, jota päivitetään jatkuvasti.

Hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti. Toisinaanhan lähtökohta on kalustettu asunto ja toisinaan tyhjä. Olemme puristaneet hinnan nyt tosi edulliseksi Sinun eduksesi. Kaksion tai kolmionkin täydellisen stailauksen hinta on alkaen 490€ + kuljetus 60€ (sis.alv).
Mikäli stailaus toteutetaan pääosin asiakkaan omilla kalusteilla ja tuomme mukaan vain vähän rekvisiittaa, voi hinta olla vieläkin edullisempi.

Stailauspalvelu on tarjolla sinulle asunnonvälityksen yhteydessä.

Otapa yhteyttä: Marika Ketola, p. 0400-141432 tai marika@kiinteistomeklarit.fi

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.