Mari Liukku, 0400-141434, mari@kiinteistomeklarit.fi

Vuokravälittäjä Vaasa

Etsitkö vuokravälitys palveluita Vaasassa? Ota minuun yhteyttä!

 

vuokravälittäjä Vaasa

Mari on tiimissämme vuokravälittäjä Vaasa keskusta alueella. Marilla on kiinteistö alalta yli 10 vuoden kokemus. Hän on kokenut vuokravälittäjä toimittuaan kiinteistösijoitusyhtiössä vastaten yhtiön 50 vuokra-asunnon vuokrauksesta. Mari aloitti nuorena parikymppisenä Mäntylä & Tåg Oy LKV:llä työharjoittelijana ja työskenteli myöhemmin Aktia LKV:n palveluksessa. Mari on suorittanut LKV laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon 2008.

Marilla on työkokemusta  asuntojen myynti – ja vuokratoimeksiannoista, sekä sijoitusyhtiön palveluksessa toimimisesta. Hän vastaa tiimissämme vuokrakohteiden hoitamisesta, sekä toimii myös kiinteistönvälittäjänä. Vuokrakohteemme näkyvät myös vuokraovi.com palvelussa.

 

Kiinteistönvälitystä Vaasassa

Mari on tyytyväinen palatessaan Vaasaan uransa alkuajoilta tuttujen kiinteistönvälittäjien kanssa samaan tiimiin. ” Huippujengi tällaista työyhteisöä on vaikea löytää ja se näkyy myös ulospäin asiakkaille työpaikan lämpimänä ilmapiirinä. Kiinteistömeklareiden asiakaskeskeinen arvomaailma ja paikallisen yrittäjyyden tukeminen on lähellä sydäntäni”  Mari viihtyy hyvin  työssään pitkäaikaisten kokeneiden kiinteistönvälittäjä  kollegoiden kanssa tiiminä ja antaa kaiken laajan tietotaitonsa liikkeen asiakkaiden parhaaksi. Hän palvelee jokaista asiakasta ystävällisesti ja ammattitaitoisesti hymyä unohtamatta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Hyvä asiakaspalvelu muodostuu yhteydenpidosta ja asiakkailta saatuun luottamukseen. “Kohtele muita niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.”

Marin perheen kaksi lasta ovat jo kasvaneet aikuiseksi. Toinen osti juuri itselleen oman ensiasunnon ja toinen avasi itselleen asuntosäästötilin. Mari auttaa asuntonäytöillä mielellään myös nuoria ensiasunnon ostoon liittyvissä kysymyksissä. Rauhallinen kotielämä antaa parhaat valmiudet työssäjaksamiselle ja työmenestykselle. Mari nauttii kaupunki kodissaan joogasta ja rentoutumisesta kaupungin ylitse avautuvissa maisemissa. Luonto ja luonnonläheinen elämäntapa näkyy Marin elämässä vapaa-ajalla, jolloin hän suuntaa maalle tai metsän lenkkipoluille. Kesäisin lempi puuhaa kaupungissa on piknik ystävien kanssa sisäsataman laiturilla tai rantapuistossa istuskellen meren äärellä.

Ota Mariin yhteyttä kaikissa asuntoasioissa. Hän hoitaa luottamuksella ja ammattimaisella otteella asunnon ostoon, myyntiin ja vuokraukseen liittyvät asiat. Vuokranantaja – Hyödynnä Marin kokemusta asuntosijoittamisesta ja asuntojen vuokraamisesta.

Mari Liukku

Kiinteistönvälittäjä LKV  Vuokravälittäjä LVV  – Vaasa

Puhelin: 0400-141434
Sähköposti: mari@kiinteistomeklarit.fi

Vuokravälittäjä Vaasa – Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.