Päivi Toivonen, 0400-141432, paivi@kiinteistomeklarit.fi

 

Päivi on yksi Kiinteistömeklareiden perustajista. Hän on todella kokenut ja pidetty ammattilainen. Asuntomarkkinoiden näköalapaikalla hän on vaikuttanut jo vuodesta 1985 ja kokemusta on kertynyt sekä kiinteistönvälitysketjuista että yrittäjänä toimimisesta. Koulutukseltaan Päivi on kauppatieteiden maisteri (KTM) ja laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) hän suoritti jo uransa alkuvaiheessa.

Päivin tyyli on hillityn rauhallinen ja osaaminen on vakuuttavaa. Asiakkaat palaavatkin Päivin asiakkaiksi mielellään uudestaan. Päivin mielestä tyytyväinen myyjä ja ostaja ovatkin paras palkinto työstä ja asiakkaiden tyytyväisyys motivoi aina vain parempaan.

Päivi nauttii sisustamisesta ja hänellä on visuaalista silmää. Tästä syystä hänellä lieneekin usein kauniita koteja välitettävänään. Vapaa-aikanaan Päivi viihtyy perheensä kanssa mökillään, jossa heillä on koko ajan jokin rakennusprojekti käynnissä. Mökillä Päivi lataa akkunsa ja taas menoksi. Talviaikana lenkkeily on Päivin tärkeä harrastus. Lisäksi Päivi on mummi kahdelle ihanalle pojalle, joilla on erityinen paikka Päivin sydämessä.

Päivi Toivonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

Puhelin: 0400-141432
Sähköposti: paivi@kiinteistomeklarit.fi

Yhteydenottolomake

  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.