Lars-Johan Backman, 0400-141433, lars-johan@kiinteistomeklarit.fi

 

Lasse on Vaasan seudun kiinteistövälityksen tunnettu huippuammattilainen. Hänen 25 vuoden vankka osaamisensa alalta kiinteistön arviointi, myös kiinteistövälitystoimiston esimiestehtävistä, antavat turvallisen maaperän välitystoimeksiannolle, jota asiakas kaipaa. Lassen alalla menestymisen salaisuus on hänen sekä myyjän että ostajan parhaaseen fokusoituva, asiantunteva asenteensa, joka tuo luottamuksen jo ensikontaktissa. Omakohtaisesti, omalla työllään omakotitalon hankkineena, hän tietää, mikä merkitys asiakkaan elämälle piilee onnistuneessa asuntokaupassa. Lassella on laaja verkosto, joka tarpeen vaatiessa on suuri lisäarvo asiakkaalle.

Lassen rautaisesta ammattiosaamisesta mainittakoon, että hän on yksi harvoista Vaasan auktorisoiduista kiinteistöarvioitsijoista (AKA). Kiinteistön arviointi on hänen erityisosaamisalueensa. Hänellä on lisäksi kaupanvahvistajan oikeudet ja pohjalla kauppatieteiden maisterin tutkinto (KTM). Hän taitaa molemmat kotimaiset kielet jo syntymäkodistaan ja osaa myös englannin.

Välitystyön vastapainoksi Lassella on jo verenperintönä saatu autoharrastus, autourheilu mukaan lukien. Entisenä maajoukkuetason pituushyppääjänä hän nykyään harrastaa myös penkkiurheilua.

Lars-Johan Backman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA)
Kaupanvahvistaja

Puhelin: 0400-141433
Sähköposti: lars-johan@kiinteistomeklarit.fi

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.