Kiinteistökauppa Vaasassa on Arille tuttua!

Ari Hakala, 050-345 5200, ari@kiinteistomeklarit.fi

 

Ari Hakala on  Kiinteistökaupan asiantuntija Vaasassa.

Kiinteistökauppa Vaasa

Kiinteistökauppa Vaasa alueella on kokeneen välittäjän osaamisalaa. Kiinteistömeklareiden tiimin uusin jäsen Ari tuo vankkaa ammattitaitoa ja kokemusta jo osaavaan joukkoon.
Arin kokemus pankkimaailmasta asuntojen rahoittamisesta (20 v.) ja sen jälkeen mm. kiinteistönvälitysalan yrittäjänä (AH-Kiinteistöt ja Kotijoukkue, 18 v.) on mainio lisä Kiinteistömeklareiden tiimiin!

Ari on rauhallinen ja tarkka kiinteistökaupan ammattilainen. Arin tavoitteena on saada aikaan onnistunut asuntokauppa, jossa sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tehdään kaikki mahdollinen. Tärkeänä asiana Ari pitää aktiivisen kanssakäymisen niin myyjän kuin ostajan kanssa, molempien osapuolten on tiedettävä missä mennään.

Arin vahvuutena on vankka asiakaskunta niin pankkiajoilta kuin urheilun ja kiinteistökaupan saralta Vaasassa. Yli tuhannen (1000) kaupan kokemus on luonut vankan asiakaspohjan ja on ollut kiva huomata kuinka tyytyväinen asiakas palaa asiaan, kun on asunnonvaihto taas ajankohtainen. Samoin kun kerrotaan, että suositeltiin sinua, antaa hyvä mielen…

Arin vapaa-ajanharrastuksiin kuuluu mm. mökkeily, futsal, padel ja tietysti entisenä jalkapalloharrastajana penkkiurheilu ja tv:n välityksellä Valioliigan ja erityisesti Liverpoolin otteiden seuraaminen. Myös Green Card on suoritettu, mutta golfviheriölle ei ole hirveästi ehditty…

Ari on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten ota yhteyttä, kun tarvitset kiinteistökaupalle vahvistuksen. Hän on vahvistanut lukuisia kiinteistökauppoja Vaasan alueella.

Onko kiinteistökauppa sinulle ajankohtaista?

Ota nyt jo yhteyttä!

Ari Hakala

Kiinteistönvälittäjä LKV, Julkinen kaupanvahvistaja

Puhelin: 050-345 5200

Sähköposti: ari@kiinteistomeklarit.fi

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Tietosuojaseloste

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.