Yhteystiedot

Front page slider

Sisältö:

1 / 1

Yhteydenotto

Uusi kiinteistönvälitys

Tule tutustumaan uuteen toimistoomme!

Toimistomme on auki ma-pe klo 10.00-16.30 

Käyntiosoite

Hietasaarenkatu 18, VAASA 
Puhelin: 020 1441 333
Fax: 020 1441 331
Email: vaasa@kiinteistomeklarit.fi

KIINTEISTÖMEKLARIT VAASA OY LKV

Kiinteistömeklarit Oy on kokeneiden kiinteistönvälitysalan ammattilaisten Vaasaan  perustama uusi raikas täyden palvelun kiinteistönvälitysliike. Kiinteistömeklarit palvelee kaikissa kiinteistönvälitysalan tehtävissä kuten kaikenlaisten asunto-, ja toimitilaosakkeiden ja kiinteistöjen myynnissä ja vuokrauksessa. Suoritamme myös maksullisia kirjallisia arvioita ja välitystä varten maksuttomia suullisia arvioita. Laillistettu kiinteistönvälitysliikkeemme on SUOMEN KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄLIITON (SKVL) jäsen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme HYVÄÄ KIINTEISTÖNVÄLITYSTAPAA ja kaikkia alaamme säätelevää LAINSÄÄDÄNTÖÄ sekä ostajan että myyjän parhaaksi.

LAILLISTETTU  KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ – LKV

Suurin osa Kiinteistömeklareiden välittäjistä ovat suorittaneet Laillistetun Kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon ja heillä on jokaisella pitkä kokemus kiinteistönvälitystyöstä – tuhansia toteutettuja kiinteistö- ja asuntokauppoja Vaasassa ympäristöineen. Välittäjillä on lisäksi muita tutkintoja ja työkokemusta myös kaupalliselta ja tekniseltä alalta. Myyntikohteita välittää halutessasi jokainen välittäjämme. Kiinteistösihteerimme on suorittanut Kiinteistöedustajan (KED) ja Laillistetun Vuokravälittäjän (LVV) tutkinnon, joka tuo turvaa ja asiantuntemusta sekä vuokranantajalle että vuokralaiselle.

HIETASAARENKATU 18, VAASA

Kiinteistömeklareiden hyvin näkyvä 250m² toimipaikka sijaitsee torin läheisyydessä katutasossa Kauppapuistikon ja Rauhankadun kulmauksessa.  Tosi isot näyteikkunat mahdollistavat kaikkien kohteiden esilletuonnin hyvin näkyvästi. Alakerrassa sijaitsee 50m² kokoinen rauhallinen neuvottelutila, jota käytetään kaupanteko- ja koulutustilana. Kiinteistömeklareilla on uudet nykyaikaiset ATK-laitteet varustettuna uusimmilla ohjelmilla asiakkaittensa parhaaksi. Kiinteistömeklareiden myytävät ja vuokrattavat kohteet ovat tasokkaasti esillä omien kotisivujen lisäksi jokakoti.fi- sekä etuovi.com- portaaleissa. Kohteiden valokuvat ovat ammattimaisti otettuja, joten jokaisesta kohteesta syntyy realistinen käsitys. Kiinteistömeklarit ilmoittaa kohteensa valokuvineen näyttävästi myös viikoittain ilmestyvässä Vaasan Asuntolehdessä.

Seija Purovirta

Myyntiedustaja

0400-141439

Jukka Havulehto

Myyntiedustaja

0400-141438

Lars-Johan Backman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

0400-141433

Heli Jerohin

Kiinteistönvälittäjä, LKV

0400-14 14 35

Päivi Toivonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

0400-14 14 32

Maarit Lähteenmäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV

0400-14 14 31

Johanna Harju

Myyntisihteeri, KED. Vuokravälittäjä, LVV

0400-14 14 34