Kontaktuppgifter

Front page slider

Sisältö:

Sisältö:

Sisältö:

1 av 3

Kontakt

NY FASTIGHETSFÖRMEDLING

Kom och bekanta dig med vårt nya kontor!

Vårt kontor är öppet må-fre kl. 10.00-16.30

Adress

Sandögatan 18, Vasa
Telefon: 020 1441 333
Fax: 020 1441 331
Email: vaasa@kiinteistomeklarit.fi

KIINTEISTÖMEKLARIT VAASA OY LKV

Kiinteistömeklarit Oy är en fräsch fastighetsförmedling med full service i Vasa, nygrundad av proffessionella mäklare. Kiinteistömeklarit betjänar sina kunder i all sorts fastighetsförmedlingstjänster såsom försäljning av lägenhets- och affärslägenhetsaktier samt fastigheter och uthyrning. Vi utför även avgiftsbelagda skriftliga värderingar och avgiftsfria muntliga värderingar i samband med förmedling. Vår auktoriserade fastighetsförmedling är medlem IFINLANDS FASTIGHETSMÄKLAREFÖRBUND (SKVL). Vi följerGOD FÖRMEDLINGSSED i all vår verksamhet och all den LAGSTIFTNING som reglerar vår bransch, för både köparens och säljarens bästa.

AUKTORISERAD FASTIGHETSFÖRMEDLING –AFM

Alla mäklare hos Kiinteistömeklarit har erlagt Auktoriserad Fastighetsmäklar-examen (AFM) och de har alla lång erfarenhet av fastighetsförmedlingsuppgifter – tusentals gjorda fastighets- och aktiebostadsaffärer bakom sig i Vasa med omnejd. Mäklarna har därtill flera andra examen samt erfarenhet även från kommersiella och tekniska branscher. Försäljningsobjekten kan, om så önskas, säljas utav alla våra mäklare. Vår fastighetssekreterare har erlagt Fastighetsrepresentant (KED) samt Auktoriserad Hyreslägenhetsmäklare (AHM)-examen, vilket ger säkerhet åt både hyresgästen och hyresvärden.

SANDÖGATAN 18, VASA

Vår välsynbara, stora byrå är belägen i gatuplan. De verkligt stora skyltfönstren möjliggör en fantastisk synlighet för alla försäljningsobjekt. I nedrevåningen finns ett 50 m² stort, lugnt konferansutrymme, som vi använder till bostadsaffärer och skolningstillfällen. Hos Kiinteistömeklarit finns modern ADB-utrustning med de nyaste programmen för att vi ska kunna betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Våra försäljningsobjekt och uthyrningsobjekt framställs på ett imponerande sätt på våra egna hemsidor samt på jokakoti.fi-portalen. Bostäderna fotograferas av en proffessionell fotograf, för att framstå realistiskt. Vi annonserar våra objekt varje vecka i Vasa Bostadsbladet.

Seija Purovirta

Myyntiedustaja

0400-141439

Jukka Havulehto

Myyntiedustaja

0400-141438

Lars-Johan Backman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

0400-141433

Heli Jerohin

Kiinteistönvälittäjä, LKV

0400-14 14 35

Päivi Toivonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

0400-14 14 32

Maarit Lähteenmäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV

0400-14 14 31

Johanna Harju

Myyntisihteeri, KED. Vuokravälittäjä, LVV

0400-14 14 34