HIETALAHTI, 2H+KT+(S)+PARV, 51.5 m²

Mäkikaivontie 1 C 10

Velaton hinta 186000.0 €


SISÄÄNMUUTTOVALMIS! Vaasan Hietalahteen rakennettavasta Lakeankulmasta löytyy asuntoja kaikenkokoisille kotitalouksille. Tontti ja rakennus ovat As Oy Vaasan Lakeankulman, As Oy Lakeankulman Portin ja As Oy Vaasan Lakeankulman Tornin yhteisomistuksessa. Hallinta on jaettu osapuolten kesken hallinnanjakosopimuksella. C-talo tai C-porras on nimeltään Asunto Oy Vaasan Lakeankulman Portti, jonka neljässä kerroksessa sijaitsevat parvekkeelliset yksiöt ja kaksiot soveltuvat mainiosti senioriasumiseen. Portin yhteydessä, 1. kerroksessa sijaitsee nimittäin Lounasravintola, Diakonialaitoksen sairaanhoitajan vastaanotto sekä Kotihoitopalveluiden ja DiaSiivouksen toimisto. Asunnot ovat kuitenkin vapaasti kenen tahansa ostettavissa. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Jokainen huoneisto saa nauttia toimivista tilaratkaisuista, laadukkaista yksityiskohdista (mm. lattiaviilennys, huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet) sekä yhtiövastikkeeseen kuuluvasta omasta Anvian nettiliittymästä. Asunnoissa, joissa on (s)-merkintä on mahdollisuus erikseen hankkia moderni Harvian Smart Fold tai Sirius -kylpyhuonesauna. INFLYTTNINGSKLAR! I Sandviken i Vasa byggs nu Lakeankulma med bostäder för alla slags hushåll. Tomten och byggnaderna ägs och besitts tillsammans av Bs Ab Vaasan Lakeankulma, Bs Ab Lakeankulman Portti och Bs Ab Vaasan Lakeankulman Torni. C-huset eller C-trappan heter Asunto Oy Vaasan Lakeankulman Portti, vars fyra våningar innefattar ettor och tvåor med egna balkonger som är mycket lämpliga för seniorboende. I första våningen finns en lunchrestaurang, Diakonianstaltens sjukskötarmottagning, samt Hemservicens och Städservicens kontor. Lägenheterna kan ändå fritt köpas av vem som helst. Alla lägenheter har inglasade balkonger. I varje lägenhet kan man njuta av funktionella lösningar, högklassiga detaljer (bl.a kylning via golvet, lägenhetsvis ventilation) samt Anvias bredband som ingår i vederlaget. Lägenheterna med märkningen ”(s)” kan utrustas med en modern Harvia Smart Fold eller Sirius badrumsbastu.


Katso kaikki kuvat


kerrostalo, 2H+KT+(S)+PARV, 51.5 m²

HIETALAHTI, Mäkikaivontie 1 C 10, 65100 Vaasa

Kohdenumero: 3090635 / 6.3.2018


Huoneisto


Osakkeet: 3683-4221
Hallintamuoto: myyntitoimeksianto, uudiskohde, osake
Huoneluku: 2h+kt+(s)+parv
Omistustyyppi: oma
Kerros/Kerroksia: 2/5
Asuinpinta-ala: 51.5
kokonaispinta-ala: 51.5
Tontin pinta-ala: 4961.0
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Keittiö: Työtasot: laminaatti Kuvaus: Jääkaappi/ pakastin, induktioliesitaso ja erillisuuni liesituuletin, astianpesukone.
Pesutilat: Seinät: kaakeli, Lattia: laatta, Kuvaus: Suihku, allaskaappi, pyykkikomero, peilikaappi, wc, lattialämmitys, pesukoneliitäntä. Tilavaraus pyykinpesutornille.
Sauna: Asuntoihin, joissa on (s) merkintä on mahdollisuus ostaa Harvian kylpyhuonesauna, mallit SmartFold tai Sirius.
Olohuone: Seinät: maalattu, Lattia: parketti
Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet. Vesikiertoinen lattialämmitys. Viilennys lattian kautta. Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. ATK-/ puhelin pistoke. Jokaisessa huoneistossa on Anvian nettiliittymä, joka sisältyy yhtiövastikkeeseen.
Kunto: uusi
Lisätiedot: hissi, parveke
Vapautumispäivä: heti
Energialuokka: C
Välittäjä: Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV

Kiinteistö- ja yhtiötiedot


Yhtiön nimi: Asunto Oy Vaasan Lakeankulman Portti Bostads Ab
Tontti: oma
Käyttöönottovuosi: 2017
Rakennusmateriaali: betoni
Kate: Bitumikate
Lämmitysjärjestelmä : kauko
Kiinteistönhoito: huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelut: Taloyhtiöön kuuluu urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuone ja sisäpiha. Pihalla kaksi ulkoiluvälinevarastoa. Lakeankulman Portissa (C-rakennus) taloyhtiöiden yhteisessä käytössä pesula- ja saunatilat, varastotilat ja tekniset tilat. Ensimmäisessä kerroksessa varastotila liikuntaesteisten käytössä oleville apuvälineille. Kellarikerroksessa sijaitsevat väestönsuojatilat ovat rauhanaikana taloyhtiöiden yhteisessä käytössä irtaimistovarastona. Näiden lisäksi on erillisiä irtaimistovarastotiloja. Varastokomeroja on 1kpl/asunto. Piha-alueella on 4 vieraspaikkaa. C-talon alla on 10 autokatospaikkaa, joista Lakenakulman Portille kuuluu 3 paikkaa. Kellarissa on 94 hallipaikkaa, joista Lakeankulman Portilla 30 paikkaa. Katos- ja kellaripaikat myydään erikseen omina osakkeina. Autohallipaikka maksaa 19.000 eur ja katospaikka maksaa 9.000 eur. Autopaikan vastike on 20,52 eur/kk. Taloyhtiön yhtiölaina on 70 % kokonaishinnasta. Lainoittaja on Vaasan Osuuspankki. Lainan on mahdollisuus maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin. Laina-aika on 25 vuotta. Ensimmäinen kk-lyhennys on noin vuoden kuluttua asuntojen valmistumisen jälkeen. Siihen saakka rahoitusvastikkeessa maksetaan vain koron osuutta. Laina on sidottu 12 kk euriboriin, marginaali 1,20 %. Pankki on varannut mahdollisuuden tarkistaa korkomarginaalia 5 vuoden välein. Arvioitu rahoitusvastike hinnastoon on laskettu 2,15%:n kokonaiskoron ja 09/2018 lähtien perittävien lainanlyhennysten mukaan.

Muita tietoja


Palvelut: K-Supermarket Waasa viereisellä tontilla, samoin kuntosali, Poliisilaitos vastapäätä
Kaavoitusinfo: asemakaava

Asumiskustannukset


Hoitovastike: 175.0 €
Rahoitusvastike: 628.0 €
Yhtiovastike: 803.0 €
Vesi: 13 €
Muut maksut: Ennakkovesimaksu 13eur/hlö/kk. Kohteessa on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vesitasauslasku vuosittain toteutuneen kulutuksen mukaan. Autohallipaikkoja kellarissa 30 kpl ja pihatasossa 3 kpl. Kaikki autopaikat omilla osakkeilla. Autopaikan hoitovastike 20,52eur/kk. €

Hinta


Myyntihinta: 55790.0 €
Velkaosuus: 130210 €
Velaton hinta: 186000.0 €

Yhteyshenkilön tiedot


Yhteyshenkilön nimi: Päivi Toivonen
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0400-14 14 32
Yhteyshenkilön sähköposti: paivi.toivonen@kiinteistomeklarit.fi

Valokuvat
Lisätiedot

Päivi Toivonen
0400-14 14 32
paivi@kiinteistomeklarit.fi


Yhteydenottolomake