HIETALAHTI, 3H+K+(S)+PARV (LAKEAN OMAKSI-ASUNTO), 69.0 m²

Mäkikaivontie 1 A 2

Velaton hinta 214000.0 €


Vaasan Hietalahteen, keskusta-alueen liepeille rakennettavasta Lakeankulmasta löytyy asuntoja kaikenkokoisille kotitalouksille. Tontti ja rakennus ovat kolmen eri asunto-osakeyhtiön (As Oy Vaasan Lakeankulman, As Oy Lakeankulman Portin ja As Oy Vaasan Lakeankulman Tornin) yhteisomistuksessa. A-rapun asunnot kuuluvat nelikerroksiseen As Oy Vaasan Lakeankulmaan, jonka asunnot hankitaan uudenlaisella Lakean Omaksi -konseptilla. Asunnon voi ostaa tietenkin omaan käyttöön, mutta myös sijoituskohteeksi. Rajoituksena on ainoastaan, että yksi henkilö voi ostaa vain yhden asunnon samasta Omaksi -kohteesta. Ostajan pitää olla myös luonnollinen henkilö. Omaksi-vuokrasopimus: Omaksi-asunnon hallinta perustuu vuokrasopimukseen. Sopimus on tavanomaista laajempi vuokrasopimus, joka oikeuttaa sinut lunastamaan asuntosi täysin omaksi omistusasunnoksesi sopimuskauden jälkeen. Voit myös sopimuskauden aikana myydä asunnon hallinta- ja lunastusoikeuden kolmannelle osapuolelle tai päättää sopimuksen ja luopua asunnosta. Omaksi-maksu: Omaksi-asunnosta maksetaan Omaksi-maksu ennen vuokrasuhteen alkamista. Omaksi-maksu lasketaan hyväksesi sopimuksen päätyttyä. Omaksi-maksun suuruus on kohteen valmistumiseen saakka n. 7 % asunnon kokonaishinnasta. Loppuosuus 93 % on yhtiölainaa. Yhtiölaina on taloyhtiön nimissä eikä näin ollen rasita sinua henkilökohtaisesti. (Kohteen valmistumisen jälkeen Omaksi-maksu kasvaa kuukausittain kertyneillä lainanlyhennysosuuksilla.) Kokonaisvuokra: Asunnosta maksetaan sopimuskauden aikana kokonaisvuokraa. Kokonaisvuokra koostuu hoito- ja erillisvuokrasta, pääomavuokrasta sekä lainanhoitokuluista. Vuokran lisäksi peritään esim. vesi- ja autopaikkamaksuja käytön mukaan. I Sandviken i Vasa byggs nu Lakeankulma med bostäder för alla slags hushåll. Tomten och byggnaderna ägs och besitts tillsammans av Bs Ab Vaasan Lakeankulma, Bs Ab Lakeankulman Portti och Bs Ab Vaasan Lakeankulman Torni. A-trappan hör till det 4-våningar höga As Oy Vaasan Lakeankulma, vilkas lägenheter anskaffas med det nya konceptet Lakean Omaksi. Bostaden kan naturligtvis tas i eget bruk men kan även anskaffas som placeringsobjekt. Enda begränsningen är att en person endast kan köpa en bostad från ett Omaksi-objekt. Köparen måste även vara en privatperson. Omaksi-hyresavtal: Omaksi-bostadens besittning grundar sig på ett hyresavtal. Hyresavtalet är mycket mera omfattande än ett vanligt hyresavtal, och ger dig rätten att lösa in bostaden helt till din egen ägobostad efter avtalstiden. Även under avtalstiden kan du sälja lägenhetens hyresrätt- och inlösningsrätt till en tredje person eller häva avtalet och avstå från bostaden. Omaksi-avgiften: En Omaksi-avgift betalas före hyresavtalets början. Omaksi-avgiften räknas till godo efter avtalstiden. Fram till att bostaden är färdig är Omaksi-avgiften ca 7 % av bostadens totalpris. resten ca 93 % är bolagslån. Bolagslånet är i bolagets namn och inte ditt personligen.


Katso kaikki kuvat


kerrostalo, 3H+K+(S)+PARV (LAKEAN OMAKSI-ASUNTO), 69.0 m²

HIETALAHTI, Mäkikaivontie 1 A 2, 65100 Vaasa

Kohdenumero: 3090476 / 29.11.2017Huoneisto


Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Energialuokka: C
Hallintamuoto: myyntitoimeksianto, uudiskohde, osake
Keittiö: Jääkaappi/ pakastin, induktioliesitaso ja erillisuuni liesituuletin, astianpesukone.
Osakkeet: 340-982
Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet. Vesikiertoinen lattialämmitys. Viilennys lattian kautta. Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. ATK-/ puhelin pistoke. Jokaisessa huoneistossa on Anvian nettiliittymä, joka sisältyy vuokraan.
Sauna: Asuntoihin, joissa on (s) merkintä on mahdollisuus ostaa Harvian kylpyhuonesauna, mallit SmartFold tai Sirius.
Rakenne: 3h+k+(s)+parv (Lakean Omaksi-asunto)
Vapautumispäivä: muu ehto
Asuinpinta-ala: 69.0
kokonaispinta-ala: 69.0
Kerros: 1
Kunto: uusi
Kylpyhuonekuvaus: Suihku, allaskaappi, pyykkikomero, peilikaappi, wc, lattialämmitys, pesukoneliitäntä. Tilavaraus pyykinpesutornille.
Tontin pinta-ala: 4961.0
Pintojen kuvaus: Jääkaappi/ pakastin, induktioliesitaso ja erillisuuni liesituuletin, astianpesukone.
Tyyppi: kerrostalo
Omistustyyppi: oma
Välittäjä: Kiinteistömeklarit Vaasa Oy LKV
Kerrokset: 4.0
Lisätieto-ominaisuudet hissi
Lisätieto-ominaisuudet parveke
Keittiön työtasojen materiaali laminaatti
Keittiön lattiamateriaali parketti
Kylpyhuoneen lattiamateriaali laatta
Olohuoneen lattiamateriaali parketti
Makuuhuoneen lattiamateriaali parketti

Kiinteistö- ja yhtiötiedot


Kate: Bitumikate
Vastuu kiinteistön hoidosta: huoltoyhtiö
Tontti: oma
Yhtiön tilat ja varustelut: Taloyhtiöön kuuluu urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuone ja sisäpiha. Pihalla kaksi ulkoiluvälinevarastoa. Lakeankulman Portissa (C-rakennus) taloyhtiöiden yhteisessä käytössä pesula- ja saunatilat, varastotilat ja tekniset tilat. Ensimmäisessä kerroksessa varastotila liikuntaesteisten käytössä oleville apuvälineille. Kellarikerroksessa sijaitsevat väestönsuojatilat ovat rauhanaikana taloyhtiöiden yhteisessä käytössä irtaimistovarastona. Näiden lisäksi on erillisiä irtaimistovarastotiloja. Varastokomeroja on 1kpl/asunto. Piha-alueella on 4 vieraspaikkaa.
Käyttöönottovuosi: 2017
Yhtiön nimi: Asunto Oy Vaasan Lakeankulma Bostads Ab
Tontin pinta-ala: 4961.0
Rakennusmateriaali betoni
Lämmitysjärjestelmä kauko

Muita tietoja


Palvelut: K-Supermarket Waasa viereisellä tontilla, samoin kuntosali, Poliisilaitos vastapäätä
Kaavoitusinfo: asemakaava

Asumiskustannukset


Vesi: 13 €
Muut maksut: Tämä asunto on Lakean Omaksi-asunto. Asunnon kokonaishinnasta maksetaan kaupanteossa 16.737 eur. Sen jälkeen maksetaan vuokraa 1064 eur/kk, josta lainanlyhennysosuus on 515 eur/kk. Vuokra sisältää myös kaapeli-tv-maksun ja taloyhtiön nettiliittymän sekä Omaksi-asuntojen hallinnointikulupalkkion. Lainasta lyhennetään n. 19 vuoden asumisaikana 70 %, jonka jälkeen maksetaan 30 %:n loppuosuus kerralla asuntojen lunastuksen yhteydessä. Tällöin siirtyy myös asunnon omistusoikeus. Ennakkovesimaksu 13eur/hlö/kk. Kohteessa on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vesitasauslasku vuosittain toteutuneen kulutuksen mukaan. Autohallipaikkoja kellarissa 20 kpl ja pihatasossa 2 kpl. Autopaikat ovat samalla rahoitusmallilla omaksi lunastettavia. Autohallipaikan Omaksi-maksu on 930 eur ja yhtiölainaosuus on 12.370 eur. Autohallipaikan vuokra on 77 eur, josta lainanlyhennysosuus on 32 eur.
Hoitovastike: 1064.0 €

Hinta


Myyntihinta: 16737.0 €
Velkaosuus: 197263 €
Velaton hinta: 214000.0 €

Asunnon esittelyajankohta

Näyttöpäivä: 25.2.2018
Näytön alkuaika: 25.2.2018 15:45
Näytön loppuaika: 25.2.2018 16:30
Näyttöinfo: ESITTELYSSÄ ENSISIJAISESTI TORNIN 7. KRS:N 3H JA 4H VISNINGEN ÄR I 3R OCH 4R I TORNETS 7. VÅN.

Yhteyshenkilön tiedot


Yhteyshenkilön nimi: Maarit Lähteenmäki
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0400-14 14 31
Yhteyshenkilön sähköposti: maarit.lahteenmaki@kiinteistomeklarit.fi

Valokuvat
Lisätiedot

Maarit Lähteenmäki
0400-14 14 31
maarit@kiinteistomeklarit.fi


Yhteydenottolomake