KORKEAMÄKI, 5H+K+S+KELLARI, 120.0 m²

Hirventie 6

Velaton hinta 198000 €Keskustan läheisen Korkeamäen halutulla omakotialueella piakkoin vapautuva 50-luvun omakotitalo, jossa viime vuosina tehty mittavia remontteja. Mm. vesikatto on uusittu, samoin käyttövesi ja viemäriputket talon sisällä sekä kaukolämmön lämmönvaihdin. Lisäksi 1. ja 2. kerroksen wc:t ja kylpyhuoneet on remontoitu ja paljon pintaremonttia tehty. Talo on myös maalattu ja isot terassit tehty talon ympärille. Talo on omalla lähes 1000 neliön tontilla. Molemmissa asuinkerroksissa on kaksi makuuhuonetta ja kellarissa saunan ja autotallin lisäksi reilusti varastotilaa. Talo on vuokrattu ja vapautumassa lokakuun loppuun mennessä. Ett 50-tals hus som snart blir ledigt på det omtyckta området i Högbacken nära centrum. DE senaste åren har huset genomgått stora renoveringar. Bl.a vattentaket är förnyat, likaså bruksvatten- och avloppsrören inne i huset samt fjärrvärmens värmeväxlare. Därtill har wc och badrum i båda våningarna renoverats och mycket har även ytrenoverats. Huset har målats och stora terrasser har byggts runt huset. Huset står på en nästan 1000 m² egen tomt. I båda bostadsvåningarna finns två sovrum och i källaren finns bastu och garage och rejält med förvaring. Huset är uthyrt och blir ledigt i slutet av oktober.


Katso kaikki kuvat


omakotitalo, 5H+K+S+KELLARI, 120.0 m²

KORKEAMÄKI, Hirventie 6, 65350 Vaasa


Rakennus


Käyttöönottovuosi: 1955
Rakennusmateriaali: puu
Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto Kate: Peltikate. Katon kunto: Katto, vesikourut ja syöksyputket uusittu 2010. Sadeveden poistoputkia uusittu 2010.
Lisätietoja pinta-alasta:
Asuinpinta-ala: 120.0 m²
Ilmastointi: Luonnollinen
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö, lämmönvaihdin uusittu tammikuussa 2019
Huoneluku: 5h+k+s+kellari
Keittiö: Jääkaappi/ pakastin uusittu 11/2018 Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, Liesi: sähköliesi, Työtasot: laminaatti.
Pesutilat: Molemmissa asuinkerroksissa kylpyhuoneet (uusittu 2010) ja kellarissa sauna ja pesuhuone. 1. kerroksen kh:n varustus: suihku, suihkuseinä, lavuaari, peilikaappi, pesukoneliitäntä, poistoilmapuhallin (kosteusohjattu). 2.krs:n kh: wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, lavuaari, poistoilmapuhallin (kosteusohjattu). Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, Seinät: kaakeli, Lattia: laatta
Sauna: Saunaosasto kellarissa. Vanha sauna pintaremontoitu 2010. Pinnat maalattu pesuhuoneessa ja saunan puupinnat käsitelty tummaksi. Asennettu kosteusohjattu poistoilmapuhallin.
WC: Erilliset wc 1. kerroksessa. Varustus: wc, lavuaari, peili. Lukumäärä: 2
Kodinhoitohuone:
Makuuhuoneet: Kaksi makuuhuonetta 1. kerroksessa ja kaksi yläkerrassa. Lukumäärä: 4
Olohuone: Olohuoneessa takka/ kamina. Lattia: laminaatti. Seinät: lasikuitutapetti
Muut tilat: Kellarissa saunatilat, varastotilaa, ja autotalli.
Takka: Olohuoneessa takka/ kamina.
Säilytystilat: Kellarissa reilusti varastotilaa.
Tehdyt korjaukset: 2010: Käyttövesi- ja viemäriputket uusittu, hanat uusittu. 1. krs: sähköt uusittu, lattiat levytetty ja laminaatti uusittu, seinät levytetty Gyprokilla ja lasikuitutapetoitu, tehty uusi kylpyhuone/ wc. 2. krs: sähköt uusittu, lattiat levytetty ja laminaatti uusittu, seinät levytetty Gyprokilla ja lasikuitutapetoitu, tehty uusi kylpyhuone/ wc. Puutarha: vanhoja kantoja kaivettu pois, tasoitettu ja uutta multaa + siirtonurmi, istutuksia. Terassialueet uusittu. Yläparkki uusittu. Tukimuureja ja istutusaltaita tehty. Peltikatto, vesikourut ja syöksyputket uusittu. Sadeveden poistoputkia uusittu. Talo maalattu, puupinnat ja kivijalka. Hormi tarkastettu ja takkahormille tehty putkitus. 2014 Kellari: pukuhuone/ käytävä/ perunakellari/pesutupa; lattiat hiottu ja tehty Florosil pinnoite. Seinät eristetty finnfoam + Gyproc. Sähköt uusittu. Sauna pintaremontoitu. Pax poistoilmaventtiilejä asennettu pesutilaan ja pesutupaan. 1. ja 2. krs kaikkiin huoneisiin lisätty korvausilmaventtiilejä.
Muuta kauppaan kuuluvaa:
Kunto: hyvä

Kiinteistötiedot


Kiinteistötunnus: 905-25-5-10
Tyyppi: omakotitalo
Tontti: 998.0 m², oma
Kiinnitykset, rasitukset ja rasitteet:
Vesijohto: kunnan
Viemäri: kunnan

Muita tietoja


Kaavoitus: asemakaava
Palvelut: Suvilahdessa Suvicenter ostoskeskuksessa lähikauppa, n. 1 km
Lisätietoja: Kiinteistössä on kaapeli-tv. sähköliittymä siirtyy Muita siirtyviä liittymiä: kaukolämpö-, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät, kaapeli-tv.

Asumiskustannukset


Hinta


Myyntihinta: 198000 €
Vapautuu: (pp.kk.vvvv)

Yhteyshenkilön tiedot


Yhteyshenkilön nimi: Maarit Lähteenmäki
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0400-14 14 31
Yhteyshenkilön sähköposti: maarit@kiinteistomeklarit.fi

Valokuvat
Lisätiedot

Maarit Lähteenmäki
0400-14 14 31
maarit@kiinteistomeklarit.fi

Yhteydenottolomake