GERBY, 4H+K+S+KHH+TAKKAH.+AT, 118.0 m²

Forsnerintie 34

Velaton hinta 219000.0 €


Todella kivalla paikalla metsikköön rajoittuvalla tontilla kodikas ja hyvin pidetty 1-tasoinen omakotitalo. Tähän nättiin omakotitaloon on tehty vuosien varrella merkittävästi remonttia. Mm. salaojat ja sadevesijärjestelmät on uusittu sekä sisäpuolella on vuosien varrella uusittu lähes kaikki pinnat ja myös keittiö ja kylpyhuone/ sauna. Tämän talon 118 m² on jakautunut varsin toimivasti; jo heti eteisessäkin on mukavasti tilaa. Tuulikaapin jälkeen saavutaan avaraan eteisaulaan, jonka toisella sivustalla on kolme makuuhuonetta ja toisella olohuone ja erillinen keittiö, joka on riittävän kokoinen, jotta sinne mahtuu vähintään aika isokin ruokapöytä. Olohuoneen jatkeena on takkahuone, jonne lämpöä ja tunnelmaa tuo valkotiilinen avotakka. Takkahuoneesta on kulku isolle, katetulle terassille, jonne paistelee iltapäivä ja ilta-aurinko ihanasti. Pihaa koristaa kauniit kalliot ja kivikkoistutukset, mutta lasten leikeille on hyvin myös nurmikenttää. Oman hoidetun pihan jatkeena on metsikkö ja peltoaukeat, jota varsinkin koiran omistaja arvostaa. Alueella löytyy myös Vaasan uusin koirapuisto. Sijainti on mukava monelta kantilta; alueella on sekä suomen- että ruotsinkielinen alakoulu ja päiväkodit 1-2 km säteellä. Lämmin, reilun kokoinen autotalli on erillisessä rakennuksessa ja sen yhteydessä niin ikään hyvän kokoinen varasto. Hemtrevligt och välskött 1-plans egnahemshus på ett riktigt trevligt ställe på en tomt som gränsar till skogen. Det här nätta egnahemshuset har renoverats omfattande under åren. Bl.a. dräneringen och regnvattensystemet har förnyats och på insidan är nästan alla ytor förnyade samt köket och badrummet/ bastun. Husets 118 kvadrater är välfördelade; redan i tamburen finns det ordentligt med utrymme. Efter vindfånget kommer man in i den rymliga tamburaulan, där det på ena sidan finns de tre sovrummena och på den andra vardagsrummet och det separata köket, vilket är tillräckligt stort för att rymma ett ganska stort matbord. Som fortsättning på vardagsrummet finns ett spisrum som får värme och stämning av den vita öppna spisen. Från spisrummet går man ut på den stora, takbelagda terrassen, där solen skiner på eftermiddagen och kvällen. Gården är vacker med sina berg och bergsväxter, men för barnens lekar finns även en bra gräsplan. Efter den egna omvårdade gårdsplanen kommer en skog och åkrar, som uppskattas av hundägaren. På området finns även Vasas nya hundpark. Läget är bra på många sätt, på området finns både svensk- och finskspråkiga skolor och daghem på 1-2 km avstånd. Varmt, rejält stort garage finns i en skild byggnad och där finns även ett stort förråd.


Katso kaikki kuvat


omakotitalo, 4H+K+S+KHH+TAKKAH.+AT, 118.0 m²

GERBY, Forsnerintie 34, 65280 Vaasa

Kohdenumero: 3337385 / 20.3.2018


Huoneisto


Hallintamuoto: myyntitoimeksianto, kiinteistö
Huoneluku: 4h+k+s+khh+takkah.+at
Kerros/Kerroksia: 1/1
Asuinpinta-ala: 118.0
kokonaispinta-ala: 118.0
Tontin pinta-ala: 784.0
Keittiö: astianpesukone, Liesi: sähköliesi, Kuvaus: Uusittu 2007, kaksi jääkaappi/pakastin -yhdistelmää (samanlaisia), liesituuletin (oma putki ulos)
Pesutilat: Seinät: kaakeli, Lattia: laatta, Varustus: lattialämmitys, wc, suihku, Kuvaus: Uusittu 2015.
WC: Erillinen wc eteisaulassa. Wc -istuin uusittu 2013. Pinnat uusittu 2007. Peili lavuaarin yläpuolella + kaapistoa.
Sauna: Lattia uusittu 2015. Lauteet ja panelit uusittu 1997.
Makuuhuoneet: Lukumäärä: 3
Olohuone: Seinät: tapetti, Lattia: laminaatti, Muu info: Olohuoneen jatkeena takkahuone.
Pintamateriaalit: Yhtenäinen, leveä lankkujäljitelmä, keskiruskea laminaatti
Muuta kauppaan kuuluvaa: Olohuoneessa ja takkahuoneessa sälekaihtimet, makuuhuoneissa rullaverhot, mattoteline, kuivausteline (uusi, paikalleen asentamaton)
Kunto: hyvä
Alueinfo: Rakennusala 131 m² Autotalli + varasto 44 m²
Lisätiedot: oma sauna
Vapautumispäivä: sopimuksen mukaan

Kiinteistö- ja yhtiötiedot


Tontti: vuokrattu
Käyttöönottovuosi: 1986
Rakennusmateriaali: puu
Kattotiedot: Harjakatto
Kattotyyppi: Valkoiset katot; eteinen ja olohuone valkoiseksi maalattu puupaneli, keittiössä ja makuuhuoneissa valkoinen levykatto.
Kate: Tiilikate
Lämmitysjärjestelmä : Suora sähkö, patterit ja osittain lattialämm.

Muita tietoja


Palvelut: Gerbyn S-Market n. 2 km, Sosiaali- ja terveysasema n. 2 km
Kaavoitusinfo: asemakaava

Asumiskustannukset


Muut maksut: Sähkön vuosikulutus n. 21.000 kWh eli n. 2.300 eur/v €

Hinta


Myyntihinta: 219000.0 €
Velkaosuus: 0 €
Velaton hinta: 219000.0 €

Yhteyshenkilön tiedot


Yhteyshenkilön nimi: Maarit Lähteenmäki
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0400-14 14 31
Yhteyshenkilön sähköposti: maarit.lahteenmaki@kiinteistomeklarit.fi

Valokuvat
Lisätiedot

Maarit Lähteenmäki
0400-14 14 31
maarit@kiinteistomeklarit.fi


Yhteydenottolomake